Img_GEW_logo_halv 10-09-09

Img_GEW_logo_halv

Entreprenörskap 2010 finns nu på både Facebook och Twitter. Entreprenörskap 2010 är den svenska delen av Global Entrepreneurship Week, för vilken Entreprenörskapskapsforum är nationell värd.

På Facebooksidan kan du ta del av information, lägga upp nya evenemang och aktiviteter, bjuda in vänner och kollegor samt interagera med andra som är intresserade av entreprenörskapsfrågor! Genom denna sida kan vi skapa en dynamisk plats för idéutbyte, tips om evenemang och nätverkande som

Vi har även en Twitterfeed där vi kommer släppa ut korta nyheter men även relevanta tips om evenemang och aktiviteter, samt, i takt med att vi närmar oss Entreprenörskap 2010, realtidsrapportera från de evenemang som genomförs runt landet!

Global Entrepreneurship Week, initierad av Kaufmann Foundation, är ett världsomspännande evenemang som engagerar närmare 100 länder på sex kontinenter och skickar under en vecka en global uppmaning; att inspirera till entreprenörskap och innovation. Global Entepreneurship Week 2009 var stor succé med 32 000 evenemang och närmare 7 miljoner besökare och närmare 20 000 organisationer världen över.

Håll dig uppdaterad och följ oss på:

www.facebook.com/entreprenorskap2010

www.twitter.com/eskap2010