11-05-12

Svensk innovationsutställning premiärvisas på världskonferensen ICSB

ICSB_banner_waterfront_smal20 svenska tillväxtföretag har i hård konkurrens valts ut för att representera svensk innovationskraft i en utställning som startar en treårig världsturné i Silicon valley i höst. Men först visas den på världskonferensen ICSB i Stockholm.

ICSB-konferensen erbjuder också matchmaking för företag, seminarier med världsledande forskare, kreativa Sverige-aktiviteter, mottagning på stadshuset, galakväll, seminarier och mycket mera.

Näringsminister Maud Olofsson invigningstalar på konferensen och Prins Daniel delar ut det prestigefyllda Global Award for Entrepreneurship Research som i år tilldelas på professor Steven Klepper, Carnegie Mellon University.

International Council for Small Business är en världsomspännande organisation kring globala tillväxtfrågor. På årets konferens kommer en lång rad av de absoluta toppnamnen inom entreprenörskapsforskning att medverka på konferensen, som väntas locka cirka 1000 personer från 70 länder.

Konferensen arrangeras av Tillväxtverket och  Entreprenörskapsforum i samarbete med Vinnova, Tillväxtanalys, Almi, Företagarna och ESBRI och partners; Svenska Institutet, KK-stiftelsen, Stockholm Business Region, Landstinget i Norrbotten, Länsstyrelsen i Norrbotten, Västra Götalandasregionen, Region Skåne och Länsstyrelsen i Stockholm.

Välkommen att anmäla dig på www.icsb2011.org!