11-09-21

GEW Sweden: uppladdningen har börjat!

Mellan 14-21 november ansvarar Entreprenörskapsforum för den svenska GEW kampanjen. Anslut dig till  Sveriges mest omfattande entreprenörskapsmanifestation! Bli en del av de 104 länder och över 35.000 evenemang som går av stapeln simultant under denna vecka! Med mindre än två månader kvar börjar nu riktigt intressanta evenemang ansluta sig till Global Entrepreneurship Week Sweden – anslut din organisation idag!

Good Morning 2011

Good Morning 2011 arrangeras av Stockholm School of Entrepreneurship för tredje året. Det är deras årliga internationella event som fokuserar på trender, entreprenörskap och innovation. Vi är mycket stolta över att kunna ha GoodMorning som ett flaggskeppsevenemang under GEW Sweden! GoodMorning 2011 erbjuder inspiration, ofta från lite oväntat håll, ger dig insikter i branscher och utmärkta möjligheter att nätverka med de 600+ deltagarna som förväntas dyka upp på Grand Hotel i Stockholm. Målgruppen är entreprenörer, näringslivsledare, innovatörer och studenter och evenemanget lovar bjuda på många oförglömliga ögonblick.

Programmet uppdateras löpande och du hittar uppdaterat program, vilka talare som är engagerade så här långt på webbben – kika in på www.goodmorning.se

Vecka 45

Vi satsar fullt ut på GEW redan veckan innan den drar igång! Likt i fjol är vi mycket glada över att ha ingått ett samarbete med Vecka 45, en jättesatsning i fjärde storstadsregionen! Vecka 45 är nyfikenhetens egen vecka – en satsning på att göra Sveriges fjärde storstadsregion ledande inom innovation och entreprenörskap. Kom med du också – till veckan då innovationer och entreprenörsskap manifesteras på alla upptänkliga sätt! Och där ingenting är förutsägbart! Välkommen, hälsar InnovationskontorEtt vid Linköpings universitet, Aktörerna i nätverket Growlink och Marknadsbolaget i Fjärde Storstadsregionen

Idea to Product (I2P)

Ny partner för 2011 är The Idea to Product® Competitions som skapades vid University of Texas at Austin. Det är en kommersialiseringsplanstävling som riktar sig mot tidiga skeden, för att identifiera unika produkter och idéer som använder innovativa teknologier. Ambitionen är att utveckla och utbilda nästa generations teknikdrivna entreprenörer, inte minst genom att försöka hitta spännande kommersialiseringsmöjligheter i den forskning som idag bedrivs vid tekniska högskolor och universitet.

2011 är första året som tävlingen hålls utanför Austin och Stockholm School of Entrepreneurship samt KTH i Stockholm är mottagare för denna i Sverige.

Tag chansen att bli del av Global Entrepreneurship Week Sweden du också – kontakta oss så berättar vi mer.

Kontaktperson: Mikael Jorstig, projektledare. Tel 070-226 00 50

Följ oss på Twitter

Besök oss på Facebook

GEW Sweden