Entreprenörskapsveckan 2013

maryann_bild

Årets pristagare av Global Award for Entrepreneurship Research Maryann Feldman kommer – förutom att ta emot sitt pris den 15 maj – att fungera som expert i en rad seminarier och i samtal på flera lärosäten, organisationer och myndigheter.

13/5 Luleå
Maryann Feldman medverkar i IVAs möte Innovationskraft Sverige som expert i ett samtal om regionala tillväxtfaktorer och innovationsomvandling. Hon är även inbjuden till Luleå Tekniska Universitet som huvudtalare vid ett seminarium om hur regionen kan öka sin innovationsförmåga och vilka faktorer som är avgörande för att driva tillväxt.

14/5 Stockholm
Under tisdagen kommer Maryann Feldman träffa en rad organisationer för interna möten och seminarier. Hon är även huvudtalare på ett akademiskt seminarium på kvällen den 14 maj.

15/5 Stockholm
Huvudnumret under veckan, prisutdelningen av Global Award 15 maj på Konserthuset. Prisutdelare är finansminister Anders Borg. Se särskilt program.

16/5 Göteborg
Seminarium på Handelshögskolan där doktorander, studenter och andra intresserade ges möjlighet att ta del av Maryann Feldmans prisbelönta forskning.

17/5 Lund
Maryann Feldman är key-note speaker på Entreprenörskapsforums och CIRCLEs forskarworkshop ”Innovations, Entrepreneurial Universities and Economic Growth” som samlar den svenska forskareliten inom entreprenörskap och innovation inom dessa områden.

 

Ett antal tidigare Global Award-vinnare kan komma att medverka vid aktiviteter under E-veckan. Mer information om detta följer inom kort.

Följ oss på: