Årets studentföretagare: Digital relationsbyggare vinner 150 000 kr

Prisutdelning årets stuentföretagare 2016 skaladJohan Wikström, grundare Genomtänkt kommunikationsbyrå AB och student på Mittuniversitetet blev Årets studentföretagare 2016. Förstapriset är 150 000 kronor och en plats i den internationella finalen i Bangkok, Thailand. 

Juryns motivering löd: Från nutid till framtid i ett osvenskt format. En driven serieentreprenör med internationellt fokus van att klara motgångar i en digital värld. Du är Genomtänkt!

–           Nytänk kring kundlojalitet har varit avgörande för vår framgång.  Vi såg ett behov och har skapat mjukvara som ändrar det traditionella sättet att se på lojalitet, säger Johan Wikström.

För intervjuer kontakta: Johan Wikström,  070-342 90 10

—————–

Årets studentföretagare är en tävling för studenter på kandidatnivå (undergraduate, bachelor) som jämte studier på universitet eller högskola äger och driver företag. Tävlingen syftar till att uppmärksamma och premiera dessa entreprenöriella och kreativa personer. Årets studentföretagare är en del av den internationella tävlingen Global Student Entrepreneur Awards (GSEA).

Tävlingen är uppdelad i två delar, dels regionala uttagningar i deltagarländerna under 2015/2016, dels en internationell final den 10-12 maj 2016 i Bangkok, Thailand.

Den svenska uttagningen, Årets studentföretagare, arrangeras av Entreprenörskapsforum och Tillväxtverket . Triton Advisers (Sweden) AB är sponsor.

Finalen, GSEA, arrangeras av Entrepreneur’s Organization (EO). Läs mer om GSEA på  www.gsea.org .