20-12-18

Julhälsningar från Entreprenörskapsforum

Trots gråväder och coronapandemi har tredje advent passerat och julstämningen börjar så smått ge sig till känna. Vi på Entreprenörskapsforum ser tillbaka på omställningens år 2020 som vi trots allt lyckades fylla med entreprenöriella höjdpunkter. Flertalet av dessa i form av webbinarier.

Julhelgens lästips är Vägar till självförsörjning där vi författare understryker vikten av ett självförsörjningsmål som del av den ekonomiska politiken. I rapporten presenteras ett integrationspolitiskt reformprogram byggt på tre prioriterade åtgärder: Tydlig självförsörjningslinje, lättare att anställa och lätt att göra rätt som soloföretagare. Allt om projektet sammanfattas på Integration Sveriges webbplats.

Jul- och nyårsledigheten erbjuder tid för reflektion och tillbakablick på året som gått. Varför inte ta del av konkurrenskraftig och policyrelevant forskning på entreprenörskapsområdet. Ladda gärna ned någon av Entreprenörskapsforums rapporter.

Snart har vi 2021 här, med vaccin på plats hoppas vi att så småningom kunna ses. Men i det närmaste planerar vi för fler webbinarier. Håll utkik i e-post och sociala medier för inbjudningar.

Med önskan om en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Johan Eklund med kollegor