Praktikant med sikte på försvaret

Marcus Larsson (2)Under den gångna hösten har Marcus Larsson, som bl a studerat offentlig rätt vid Södertörn, praktiserat på Entreprenörskapsforum där han främst arbetat på kommunikationsavdelningen. Han lämnar nu organisationen för ett arbete som expeditionshandläggare på Försvarsmakten.

– Jag har haft en helt fantastisk tid här med superbra kollegor! Jag har lärt mig så mycket och har lyckats förbättra mitt skrivande en hel del.

Förutom att skriva referat och nyheter till webben har han också skrivit ett kapitel om social rörlighet tillsammans med tidigare vd, professor Pontus Braunerhjelm. Dessutom har han skrivit en policysammanfattning om sociala innovationer med forskningsledare och ekon dr Johanna Palmberg.

 

– Mina ögon har öppnats för en helt ny typ av organisation där policyrelevant forskning av hög kvalitet presenteras, vilket känns angeläget och roligt. När jag började min praktik var mitt mål att bredda mina kunskaper, något som uppfyllts med råge.

Innan Marcus personligen blev avtackad av kollegorna på Entreprenörskapsforum kunde vice vd och Kommunikationschef, Pernilla Norlin, konstatera att det varit en givande tid för alla:

 

– Marcus arbete har hållit hög standard och hans entusiastiska och tillmötesgående inställning är något vi kommer sakna. Hans framtida arbetsgivare kommer att bli mycket nöjd. Vi önskar Marcus lycka till i sin framtida karriär.