Kompetens flyttar hem

Ellinor BokedalEllinor Bokedal Cardell har varit på Entreprenörskapsforum i ett år som vikarierande projektledare och kommunikatör. Nu bär det av mot Ulricehamn och föräldraledighet. På Entreprenörskapsforum har Ellinor jobbat brett med kommunikation; det har handlat om allt från att hålla webben uppdaterad med nyheter och kommande seminarier, ta fram pressmeddelanden och agera presskontakt inför rapportlanseringar. Hon har även varit projektledare för externa seminarier inom ramen för bl a Uppdrag Välfärd och Ung företagsamhet. Det har bl a inbegripit att initiera, planera, genomföra och följa upp lanseringar av forskarrapporter med paneldeltagare från både politik och näringsliv.

–          Jag har jobbat med innovation och entreprenörskap hela mitt yrkesverksamma liv, men på Entreprenörskapsforum är det första gången jag jobbar från forskningssidan. Att lära sig om forskningsdelen har varit mycket givande, säger Ellinor.
Tiden på Entreprenörskapsforum har varit utvecklande. Ellinor berättar att forskningen som genomförts på Entreprenörskapsforum varit framstående och att det har varit intressant att jobba med forskning som varit så nära kopplad till den aktuella politiken. Hon kommer att sakna den närhet till aktuella frågor inom näringsliv och samhällsdebatt som tjänsten erbjudit.
–          Tjänsten har inneburit en regelbunden och uppdaterad inblick i näringspolitik och dagsaktuella frågor. Kollegorna har gett mig en bredare inblick i hur politiken fungerar samt delgett sina erfarenheter av forskningen inom området.
Ellinor, som tidigare erhållit en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning PR, kommer att flytta till Ulricehamn och vara föräldraledig den närmsta tiden, men vill fortsätta arbeta med näringslivsutvecklingsfrågor på en regional/kommunal nivå. Erfarenheten av att jobba på nationell nivå kommer att vara bra för framtiden, menar Ellinor.
Kollegorna från Entreprenörskapsforum tackar och önskar Ellinor lycka till inför framtiden:
–          Ellinor är en effektiv och entusiastisk medarbetare med hög kapacitet. Hon har också ett stort engagemang inom området. Jag tror att det passar henne utmärkt att arbeta kommunikativt och opinionsbildande för att främja förutsättningarna för entreprenörskap, innovation och näringslivsdynamik i framtiden, säger Pernilla Norlin, vice vd och kommunikationschef på Entreprenörskapsforum.