Praktikant redo för arbetslivet

Efter en fullspäckad vår är tiden som praktikant på Entreprenörskapsforum slut för Philip Zetterlund. Under sin tid på kontoret har Philip bistått kommunikationsavdelningen i det dagliga arbetet med uppdaterande av sociala medier och planering av övningar.

– Min tid på Entreprenörskapsforum har varit väldigt spännande! I sällskap av trevliga kollegor har jag fått lärt mig mycket som jag kommer bära med mig i framtiden.

Höjdpunkterna har varit Swedish Entrepreneurship Forum på Örebro slott samt Global Award for entrepreneurship reasearch med Hernando de Soto som pristagare. Förutom uppdatering av sociala kanaler som Facebook, Twitter och hemsidan så har Philip även skrivit referat till våra övningar samt även korrekturläst rapporter.

– Jag har verkligen fått prova på allt under min praktik. Det har gett mig mer erfarenheter än jag kunde föreställa mig.

Philip är med sin praktik klar med studierna Uppsala universitet. Efter tre års studier lämnar Philip Uppsala med en kandidat i Media- och Kommunikationsvetenskap och är nu redo för arbetslivet.

Följ oss på: