Mer ruter i Norlin

Pernilla Norlin 2Pernilla Norlin, vice vd och kommunikationschef på Entreprenörskapsforum, har antagits till 2015 års chefs- och mentorprogram inom Ruter Dam. Programmet syftar till fler kvinnliga chefer på hög nivå i svenskt näringsliv.


Pernilla ser fram emot nya utvecklingsmöjligheter och ett spännande år fyllt av erfarenheter.

– Tanken är att det ska generera positiva nätverkseffekter för både mig och Entreprenörskapsforum samtidigt som det ska ge mer av affärsmässighet, resultat och kvalitet i mitt arbete.

Ruter Dam som grundats av Gunilla Ahrén 1987 är bl a känt för att dela ut hedersutmärkelsen Årets Ruter Dam som går till den kvinna som har befordrats till den mäktigaste posten i svenskt näringsliv under året. Bland pristagarna finns bland andra Minoo Akhtarzand, Signhild Arnegård Hansen, Mia Brunell och Marie Ehrling.

Tidigare vd Pontus Braunerhjelm, forskningsledare samt professor KTH, ansökte om Pernillas deltagande i Ruter Dam programmet i anslutning till att hon blev vice vd i våras:

 

– Ruter Dam är ett erkänt och välmeriterande chefsutvecklingsprogram som erbjuder såväl intern som extern mentor, bara de bästa blir antagna. Det kommer att stärka Pernillas förutsättningar till ett gott ledarskap på Entreprenörskapsforum. Det kommer helt enkelt bli mer ruter i Norlin!