Aktiviteter

Prisutdelning Global Award for Entrepreneurship Research

Global Award for Entrepreneurship Research är det världsledande priset inom entreprenörskapsforskning med en prissumma på 100 000 euro.

2017 kommer priset att delas ut den 15 maj i Grünewaldsalen, Konserthuset i Stockholm ca kl 16.00–17.30 med efterföljande mingel.

Läs mer och anmäl dig 

Vägen till ökad produktivitet går via regionerna?

Den 31 maj bjuder Business Sweden, Entreprenörskapsforum och Sydsvenska Industri- och Handelskammaren in till ett seminarium om produktivitetens utveckling i svenska regioner. På seminariet presenteras boken ”Produktivitetens nya geografi” som är ett resultat av den skånska produktivitetskommissionens arbete

Läs mer och anmäl dig

-

Lansering av Global Entrepreneurship Monitor, GEM

Global Entrepreneurship Monitor, GEM, är världens största studie av entreprenörskap och omfattar ett 70-tal medverkande länder.

Torsdagen den 8 juni lanseras årets nationella GEM-rapport.

Mer information följer, spika in eftermiddagen i kalendern så länge.

Jan Eliasson, Agenda 2030 och filantropi

Den 19 oktober kommer Jan Eliasson, tidigare vice generalsekreterare FN, diplomat, utrikesminister och ambassadör, att medverka i en konferens om FNs 17 globala mål för hållbar utveckling, finansieringen av dessa samt filantropins möjligheter.

Konferensen hålls på eftermiddagen torsdagen den 19 oktober: SAVE THE DATE!

Swedish Economic Forum 2017

2017 års Swedish Economic Forum Report har temat konkurrenskraft. Rapporten kommer att lanseras på eftermiddagen torsdagen den 23 november 2017 i Kammarsalen på Berns.

SAVE THE DATE!